joi, 28 ianuarie 2010

Hotelul din copac, mândria Suediei

O cameră pentru două persoane costă 420 de euro pe noapte.

hotel din copac


Visaţi la un concediu în mijlocul naturii, departe de staţiunile turistice aglomerate? În Suedia îşi deschide porţile un hotel construit … într-un copac. Şi nu este o cazemată pentru copii, ci un hotel cu patru camere, realizat cu o tehnologie revoluţionară.


Hotelul din copac a fost ridicat în pădurile de lângă Harads, un sătuc din nordul Suediei, la 60 de kilometri de Cercul Polar. Zona este nepoluată, extrem de liniştită şi pitorească. Hotelul are 4 camere, decorate diferit. Imensul cub de sticlă, tapetat cu oglinzi, a fost deja montat în copac.
“Totul se va reflecta în oglinzi: copacii, păsările, norii, soarele, tot. Aşa că ar trebui să fie aproape invizibil în pădure”, a declarat Kent Lindvall, proprietar hotel.
Cubul de sticlă are laturile de patru metri, iar acum se lucrează la ultimele detalii înainte de inaugurarea din 17 iulie.
“Este o pădure virgină şi am decis să o păstrăm tot aşa. Am decis, de exemplu, să nu oferim safari cu snowmobilul, foarte popular pe aici”, a precizat Anette Selberg, director de vânzări.
Şi-au făcut deja rezervări turişti din Europa, Noua Zeelandă şi Australia. Cazarea pentru o persoană costă 290 de euro pe noapte, iar pentru un cuplu 420 de euro.

Dar aveti grija sa nu cadeti de acolo!
hotel suedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu