luni, 18 ianuarie 2010

O familie fericită: 4 persoane şi 191 de pisici.

Vecinii unei familii care locuieşte la 25 de kilometri sud-est de Stockholm au chemat autorităţile, nemaiputând suporta mirosul şi mizeria celor 191 de feline pe care aceasta le adăpostea


Veterinarii alertaţi de ciudata companie a unei familii care locuia în apropiere de Stockholm au preluat 191 pisici al căror concert asurzitor de mieunături isterizase vecinii, informează cotidianul Aftonbladet, potrivit Mediafax.


Patru suedezi – o femeie de 60 de ani, mama, sora şi fiul său, trăiau cu 191 de pisici în Botkzrka, la 25 de kilometri sud-est de Stockholm. Deşi legea suedeză interzice îngrijirea a mai mult de 9 pisici într-o locuinţă, această familie a ales să ţină 191, pe care nici măcar nu le-a îngrijit cum trebuie. Martorii spun că au fost găsite cadavre putrezite pe sol, alte pisici rănite şi ignorate, aşternuturi murdare şi pline de excremente.
“Era un miros îngrozitor de amoniac care făcea aerul greu de respirat”, a declarat un veterinar de la serviciile sociale din Stockholm, Marie Lundin.
Din păcate, n-au putut fi salvate de la moarte decât 18 din cele 191 de pisici ale familiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu