sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Un europarlamentar vrea să înfinţeze un centru european pentru OZN-uri

Toate statele din Uniunea Europeană ar trebui să-şi desecretizeze arhivele legate de extratereştri, susţine controversatul eurodeputat italian Mario Borghezio.
Parca era criza,dar ce sa mai daca nu aveam ce face cu banii hai sa facem si asta !!
Eurodeputatul italian Mario Borghezio vrea ca Uniunea Europeană să deschidă un Centru European pentru Obiecte Zburătoare Neidentificate, iar statele să desecretizeze arhivele pe tema extratereştrilor.
Borghezio a ţinut miercuri o conferinţă de presă la Parlamentul European de la Strasbourg şi a prezentat o declaraţie semnată de alţi 23 de europarlamentari care îi susţin cererea ca statele membre UE să declasifice toate documentele refetitoare la obiectele zburătoare neidentificate, relatează EUobserver.


Declaraţia scrisă notează că “mulţi membri ai comunităţii ştiinţifice au cercetat problema obiectelor zburătoare neidentificate şi au denunţat ascunderea sistematică a informaţiilor pe această temă”.
Politicianul italian, membru al Ligii Nordului, şi cosemnatarii declaraţiei cer UE să înfiinţeze un centru “pentru analiza şi diseminarea datelor ştiinţifice strânse până în prezent de diferite organisme şi guverne UE în legătură cu extratereştri”.
În final, declaraţia cere ca arhivele de stat ale celor 27 de membre ale UE să fie deschise şi informaţiile pe această temă să fie desecretizate.
Nu este prima dată când iniţiativele lui Borghezio stârnesc controverse. În iulie 2005, el a fost găsit vinovat pentru că a dat foc unor bunuri ale unor imigranţi în timp ce aceştia dormeau sub un pod din Torino. Într-un interviu din 2006 acordat cotidianului Corriere Della Sera, el a declarat: “Când sunt pe scenă la mitinguri mă pot transforma, spun orice îmi trece prin cap. E excitant. Nu, mai mult decât atât, e aproape un orgasm”.
Luna trecută, Borghezio a organizat la Parlamentul European o conferinţă în care a susţinut că Grupul Bilderberg, organizaţia din care fac parte lideri politici şi afacerişti din toată lumea, conduce lumea în secret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu