marți, 18 mai 2010

Are ca animal de companie un crocodil.

O femeie din Australia şi-a ales drept animal de companie un crocodil de sex feminin în vârstă de 14 ani. Ea a îndrăgit atât de mult reptila încât a ajuns să şi divorţeze de dragul ei. Şi, ca prietena ei să nu se plictisească, femeia a mai adoptat încă doi crocodili.



Poarta casei lui Vicki Lowing poartă inscripţia “Pericol de crocodili, înotul interzis”. Trecătorii pot crede că e o glumă, dar vecinii ştiu cu toţii că nu e aşa: Vicki găzduieşte, într-adevăr, trei crocodili, în casă şi în garaj.
Cea mai veche colocatară se numeşte Johnny, deoarece, atunci când a luat-o, Vicki nu ştia că este femelă. Anul trecut, cele două prietene au ajuns în atenţia presei, după ce soţul lui Vicki a somat-o să aleagă între el şi crocodil. Vicki n-a stat nicio clipă pe gânduri: a divorţat şi a rămas cu reptila.
“Mulţi oameni m-au întrebat, şi chiar mama mea mi-a spus: renunţă la ea, e prea costisitoare, la ce-ţi trebuie? bla bla bla. Dar eu o iubesc, e doar un copil şi e frumoasă. Animalele răspund la iubire. Îşi dau seama, înţelegeţi?”, a declarat femeia.


Fără bărbat, casa era cam goală, aşa că Vicki a mai adus încă doi crocodili mai tineri. Primul, mai mic, a fost cazat în baie. A treia colocatară aparţine unei specii maritime, mai corpolente, şi, deşi este încă pui
, măsoară deja doi metri şi jumătate. Aşa că Vicki i-a cedat garajul, ca să nu se simtă înghesuită.
Ultima membră a familiei, o pisică, a învăţat să se înţeleagă de minune cu toată lumea. Şi, chiar dacă vecinii o privesc mai ciudat, Vicki este sigură de un lucru: datorită faimei sale, niciun hoţ nu va risca să-i spargă casa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu