luni, 24 mai 2010

In Canada plantatiile de marijuana sunt pazite de ursii grizzly special dresati.

Poliţiştii canadieni au descoperit o plantaţie de marijuana păzită de peste zece urşi grizzly. Iniţial, ofiţerii s-au speriat de fiorosul comando. Numai că şi-au dat repede seama că animalele erau foooarte relaxate la locul de muncă. De-a dreptul euforice.


În loc să atace, urşii au stat la poză. Sedaţi nu erau. Însă drogaţi, aproape sigur. Poliţiştii cred că au fost dresaţi să protejeze uriaşa plantaţie de marijuana de eventualii curioşi. Probabil mai ronţăiau şi ei câte o frunză, altfel nu se explică de ce erau aşa docili.
Armata de urşi avea, mai degrabă, rol de intimidare. Cât erau ei de mari, probabil că nu erau în stare să atace nici măcar o muscă.


După ce au descoperit plantaţia de marijuana, poliţiştii canadieni au arestat două persoane, sub suspiciune de trafic de droguri. Dar mai caută pe cineva. O femeie misterioasă, despre care un fel de legendă locală spune că ar fi proprietara urşilor.
Urşii au fost duşi în adâncul pădurii, într-o zonă sălbatică. Deşi, pentru ei ar fi fost, poate, mai potrivită o clinică de dezintoxicare.



Sursa: ant 3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu