vineri, 7 mai 2010

Pantofi sub forma unei femei in 4 labe.

Pantofii lui Kobi Levi l-ar face invidios şi renumitul designer român, Mihai Albu. Dar creaţiile lui nu sunt destinate tuturor femeilor. Însuşi realizatorul lor susţine că “doar o persoană extreme de individualistă va alege să le poarte pe stradă”.


Pantofii concepuţi de tânărului de la Tel-Aviv (Israel), care colaborează cu branduri internaţionale din Italia, China şi Brazilia, ajung să fie purtate, mai debrabă, în videoclipuri, la şedinţe foto sau să fie expuse la muzee, decât pe stradă.
“Am început să creez pantofi «altfel» în liceu când, în timpul unei ore de sculptură, am realizat silueta unui pantof cu toc dintr-o bucată de sârmă” povesteşte Levi pentru SmartWoman.


pantofi femeie

După acest prim pas, restul a venit de la sine, susţine tânărul creator de la Tel-Aviv, care a început să conceapă pantofi «adevarati» abia în timpul colegiului.
Creaţiile lui Kobi Levi se situează undeva la graniţa dintre artă şi modă, în aşa-numitul “haute couture” al pantofilor, care au devenit “purtabili” odată ce a început colaborarea cu marile companii din Israel, Italia, China şi Brazilia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu