joi, 13 mai 2010

Cele mai ciudate vehicule din lume.Top 10.

Masini, barci sau avioane au evoluat si s-au perfectionat de-a lungul timpului o data cu dezvoltarea tehnologiei, iar in zilele noastre exista pe glob numerosi pasionati de mijlocele de transport – pe pamant, apa sau in aer -, care au creat vehicule-unicat functionale.


Iata zece dintre ele:

1.Motocicleta care pare un imens hamburger, a fost surprinsa pe bulevardul principal din Daytona Beach, Florida, cu ocazia Biketoberfest.

motocicleta

2. Momir Bojic a muncit un an ca sa isi acopere masina cu lemn de stejar si de fiecare data cand iese cu ea la plimbare devine atractia principala din Banja Luka, oras din Bosnia-Hertegovina.

masina

3. Seabreacher Terminator X este o barca spectaculoasa cu motor, seaman cu un rechin si a fost vazuta pe coastele Californiei, zburand aproape, cu botul teasupra valurilor.

barca

4. Vehicule electrice ale echipelor din Germania, Elvetia si Australia, in august, anul acesta, la Zero Race Tour, in fata sediului Natiunilor Unite din Elvetia.

vehicul

5. Scubster, submarin cu pedale, pilotat de Stephane Rousson, in apropiere de Nisa, la Villefranche-sur-Mere.


submarin cu pedale

6. In iunie, pe strazile din Shanghai a fost zarita o masinuta electrica, in care abia incape o persoana.

masina electrica

7. WHY 58X38 este un yaht cu motor, seamana cu un mini hotel plutitor, are o capacitate de 32 de locuri si a fost realizat de celebrul brand Hermes.

yaht

8. O autentica furgoneta fotografica, vazuta in carierul Soho (New York), i-a luat proprietarului ei, Harrod Blank, doi ani ca sa o decoreze cu 2700 de aparate foto.

furgoneta

9. Avion amfibie, numit A5, ideal pentru turisti, are aripile pliabile si poate ateriza si decola de pe apa.

avion amfibie

10. Thatcher Jim Goodland a decis sa ii schimbe look-ul masinii lui Morris Traveller, si i-a conferit un aer rustic aplicandu-i o capita de paie.

masina ciudata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu